J O S H U A – C A R T O O N voor S E L M A

Hé T A N T E !! Je moet natuurlijk wel op je Woorden letten .. Want anders kan ik niet op je letten… en moet ik je onder K á U – T éle stellen..Want zulke woorden gebruiken wij hier niet .. En hoe voel je je nu? Néé dat wil ik niet horen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, L E N T E, Naakte Feiten..., R O K J E S D A G en getagd , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op J O S H U A – C A R T O O N voor S E L M A

  1. Selma zegt:

    Niet willen horen is onbehoorlijk!
    Ik voel me geheel… diverse organen niet afzonderlijk te vermelden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>