J O S H U A’S C A R T O O N V OO R S E L M A S C H E P E L ! Happy Birthday to you !!


In 1 9 6 5 -tig heeft S E L M A Schepel een erg belangrijke rol in mijn Leven gespeeld, zij heeft mij toen in die jaren een soort Intellectuele Kracht gegeven om in de Moeilijkste Omstandigheden door te gaan!! Moeilijkste omstandigheden van beide kanten in totaal tegenstrijdige Millieus en af komst !! Zij is en was een Peiler voor mijn ongekende diepte van het bestaan om te overleven.. Daar wil ik haar wel een omhelzing en een zoen voor geven! Nog Twee jaar te gaan zal onze Vriendschap 5 0 – tig jaar bestaan!! Getekend Joshua Hoogveld

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>