De D I S C U T A N T E S – zijn soms met geen Pen te beschrijven !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op De D I S C U T A N T E S – zijn soms met geen Pen te beschrijven !!

  1. Discutantes zegt:

    Soms is Het Leven met geen Pen te beschrijven! En ga je zie de Tekening – pijltje- en is er geen Pijl op te trekken! behoorlijk onderuit! Maar dat kom je altijd weer te boven! Het L E V E N Le C H A Ï M is niet te geloven ! Je komt er altijd weer boven op !! Zegt zelfs Job !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>