J O S H U A – C A R T O O N – Vannacht Zomertijd Klok één Uur Vooruit Vooruit dan maar Blijf bij de T I J D

Zo Meer Tijd oftewel Z O M E R T I J D .. en Blijf bij de Tijd vannacht  En iederéén gaat er vannacht op Vooruit of achter uit.. Voor Uit  dan maar !! Je kunt de Klok er ook op gelijk zetten dat er natuurlijk mensen zijn Die nooit Uitgeslapen zijn ..Dus lopen er weer afspraken Tijd delijk Mis.. Mooi Weekend!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Z O M E R T I J D - Vannacht en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>