J O S H U A – C A R T O O N


Wij bevinden ons op een Schuin – Hellend – Vlak !! Ja, daar zàkt onze Brioek niet meer van af… ís al jaren zo…Maar door Hellend vlak van bezuinigingen moeten we nu wel de broekriem aan trekken En ik wou juist mijn Broek Uit treekken.. Pas op hè !! Nu bevindt je je écht op een Hèllend vlak..

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuigingen / Bezuinigingen, Geen categorie, Geheime Laadjes, Keukenhof en Paas Hazen !!, L E N T E, Naakte Feiten... en getagd , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>