J O S H U A – C A R T O O N .. Nee hè niet weer over dat … Liederlijk word je er van


Zo, en ik moet die Taal noch teken van verbetering van Jette Bussemaker er uit halen??!! Bij die Jadvocaat die Het Hoogste Lied heeft.. Eh, een Jadvocaat met Het Hoogste Lied als Woord kan mij net zoals Het Koningslied G-e-s-t-ol-e-n woooordennn!!! Begrépùhhhh!!! oh nou bega ik een Taalfoud..eh fout..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>